Xarxa de Carreteres
Pla de Camins i Vials 2018-2019
Aforaments. Any 2017
Projectes en informació pública
Licitacions
Tràmits en Carreteres

Tauler d'actualitat de carreteres

CV-505

20/3/2019

Ha finalitzat l'actuació de Condicionament de la travesia del Polígon Industrial Carretera d'Albalat (Alzira). Fase I duta a terme pel Servici de Construcció i Control de Qualitat, de l'Área de Carreteres i Infraestructures, les obres de la qual han consistit a la reordenació de la travesía de la carretera CV-505 al seu pas pel Polígon Industrial Carretera d'Albalat, a Alzira, en el tram comprés entre la rotonda situada al PK 0+300 de la mateixa CV-505 i la rotonda del creuament amb l'Av. dels Drets Humans.

Travesia de Bétera

Les obres de reforç de ferm s'han realitzat al llarg d'1 setmana, aproximadamemt.

SICMA'19

26/2/2019

La Setmana de l’Enginyeria Civil i el Medi Ambient (SICMA) ha tingut lloc a les instal·lacions de l’Escola Técnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, de la Universitat Politècnica de València, entre el 18 i el 22 de febrer de 2019 amb la participació com a col·laboradora, un any més, de la Diputació de València.

Aspecto del tramo tras finalizar los trabajos

Ha finalitzat l'actuació a la CV-375, entre el PK 2+600 i el PK 4+100, inclosa dins les "Actuacions de millora i reforç de ferm en la Demarcació de Bétera-Serra (S-472)".

L'Àrea de Carreteres i Infraestructures ha creat una aplicació per a dispositius mòbils que millora la comunicació entre l'administració i la ciutadania. Està disponible per a la seua descàrrega en Google Play Store i Apple Store.

SIG