Notícies

Evarist Caselles, Pilar Moncho, Sebastian Alonso, Consol Castillo
21/06/2018
València Turisme impulsa la “Festa de la cirera i l’Esmorzar Del Tros al Plat” en col·laboració amb l'Ajuntament de València, la Marina, l'Associació Professional de Cuineres i Cuiners de la Comunitat Valenciana i productors valencians de cireres
Pilar Moncho: “El Patronat de Turisme és un agitador del programa ‘Del Tros al Plat’ que és una iniciativa flexible i oberta, que va creixent en companyia d'administracions, ciutadans i professionals i empreses valencians que es van sumant al projecte turístic i gastronòmic”
Consol Castillo: “Posar en valor el millor que tenim, bons productes i bon territori, és la millor forma de promocionar la nostra ciutat”
Food Truck DEL TROS AL PLAT
08/06/2018
Evarist Caselles, director Patronat de Turisme: “La participació de l'entorn social garanteix la consolidació de qualsevol acció turística i per açò volem posar en contacte als promotors dels festivals valencians amb els cuiners i cuineres dels municipis on se celebren”
L'Associació Professional de Cuineres i Cuiners de la CV supera el model fast food amb “Coca de sardina amb escalibada”, “Hamburguesa de blanc-i-negre amb fabetes”, “Pepito de tonyina” i “Ous amb creïlla i botifarra”
Imagen
07/06/2018
València Turisme i Edicions Plaza organitzen una trobada amb empreses turístiques per a abordar la necessària connexió entre institucions públiques i agents privats
Pilar Moncho saluda els cuiners en el Concurs de Fideuà de Gandia
05/06/2018
València Turisme patrocina el 44 Concurs Internacional de Gandia celebrat avui en el Moll dels Borja
Imagen
04/06/2018
València Turisme proposa als productors musicals treballar conjuntament en la promoció d'una gastronomia alternativa en aquests certàmens que pose en valor el territori, a través de productes autòctons
El Patronat de Turisme de València col·labora en la presentació de Festiu, la guia de festivals valencians que se celebrarà en el Cub dels Comarques de la Marina dijous que ve 7 de juny
Presentació de les bases en la Diputació
01/06/2018
Les entitats que opten a les subvencions han d'adherir-se al Codi Ètic del Turisme com a requisit indispensable